Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Our school

Book her!
Filip Backlund Trackdays køber via dette link:
OBS - Beløb er i svenske kroner

Således fungerer en badedag med Filip Backlund Trackdays

 

Hvis du også har booket indkvartering, får du mere information om dette lidt tættere på din dag / dage. Når du har lavet din booking via FB Trackdays hjemmesiden, vil du modtage en bekræftelse på din angivne e-mail-adresse. I denne bekræftelse er der også nogle tilbud og eksklusive tilbud fra vores partnere. I denne bekræftelse er der en pdf-fil, som vi gerne ser dig udskriver. Denne pdf-fil er en tilmeldingsformular - venligst udfyld denne før ankomst, så undgår vi ventetid i indskrivningen. 

Når du er på plads:
Morgenmad for dem, der har forudbestilt eller bare vil have en kop kaffe, serveres altid på banernes restaurant / kaffe fra kl. 07.00.

Indskrivning på dagen:

Indskrivning åbnes kl. 07.30 og er på alle vores dage i en af banens boxe/garager. Uden for denne box/garage vil der være flag og andet marketingmaterialer, så du nemt kan finde os. Under registreringen er du velkommen til at medbringe den underskrevne tilmeldingsformular vi har tilsendt dig, husk dit kørekort (eller licens hvis du har det) som skal afleveres som legimentation for udlevering af transponder.

Ved indtastning vil du også modtage nogle oplysninger for den/de kommende dag(e).

Førermøde:
Kl 08.30 er der førermøde / briefing. Dette førermøde er obligatorisk, hvilket betyder at alle deltagere skal være til stede. Under dette møde går vi igennem dagen og den planlagte tidsplan. Vi viser de forskellige flag vi bruger og hvad de betyder, når du kører på banen. Vi præsenterer hele vores team, som er der for at gøre din dag så god som mulig. 

Kørsel efter tidsskema:

Kørsel foregår mellem kl. 09.00 og banens lukketid. Normalt lukker banen mellem 16-17, afhængigt af banen/kurset.

Vi kører 20 minutter pass for alle grupper og har ingen stop i løbet af dagen. Det gør vi fordi du som kunde derved får så meget kørertid som muligt på banen. Du bestemmer selv hvornår du vil have din frokostpause. Vi har dog en kort pause omkring klokken 12, for at kunne bringe mad ud til officials omkring banen.

Første pass:
I alle grupper kører vi noget, vi kalder "mastervarv". Det betyder, at under de første pass vil instruktørerne i de forskellige grupper kører førest for at vise de rette linier, og hvor indgangen til pitten er. 

Filip Backlund forklarer køreteknik:
Om morgenen taler jeg (Philip) om kørselsteknik. Tiderne for disse foredrag er inkluderet i den tidsplan, som du vil få tilsendt før banedagen. Ved hver foredrag kommer jeg ind på forskellige områder af kørselsteknik. Jeg fortæller, hvad jeg har lært gennem mine egne coaches, og forklarer på en enkel måde, hvordan du kan anvende dette under din kørsel.

Instruktørgennemgang:
Efter hvert pas, samles du i din gruppe på det udpegede sted for at gennemgå dit pas med dine instruktører. Der får du nyttig information og feedback om din kørsel, og hvad du bør tænke over ved næste pas.

Kom bag på Filip Backlund:
Fra kl. 13.00 og frem har du / alle vores gæster mulighed for at få en oplevelse for livet! Om eftermiddagen på vores trackdays, har du mulighed for at komme bag på mig på en rigtig baneracer. Du vil få en køreoplevelse du er sent vil glemme. Du kan også lære nye ting, som du kan bruge til din egen kørsel på banen. Dette har for mange betydet hurtigere omgangstider. En ting er dog sikkert - du vil få en fantastisk oplevelse.

Grillaften med foredrag med Filip:
Vores trackdays udføres altid som minimum to-dages begivenhed. Vi kan alle bruge lidt ekstra og skal derfor også have det lidt sjovt udenfon banen. Vi har derfor lavet en "grillaften" mellem dag et og to. Dette er en hyggelig aften og er blevet værdsæt af vores kunder igennem mange år. Under aftenen opdaterer jeg (Filip) om hvordan min egen racerkarriere går, viser højdepunkter, billeder fra sidste sæson og meget mere.

Afslutningen på arrangementet:

Når arrangementet er slut pakker vi alle sammen, rejser hjem og spekulerer på hvorfor dagene gik alt for hurtigt, også denne gang!

Jeg håber, at dette skriv har givet dig lidt svar på de spørgsmål du måtte have.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Kontaktoplysninger findes under kontaktfanen.

Back to top