Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Our school

Book her!
Filip Backlund Trackdays køber via dette link:
OBS - Beløb er i svenske kroner

Filip Backlund afholder sammen med en række partnere Trackdays. vores banedage er tilgængelige for alle niveauer af kørere. Gennem undertegnede, vores instruktører og partnere skaber vi merværdi for dig som kunde - og giver dig mulighed for at udvikle dig selv på banen.

På vores dage taler jeg (Filip) kørselsteknik med dig. Jeg kommer ind på forskellige områder, såsom dit fokus, din  kørestilling på motorcyklen, og også bremsning og gasstyring. Sammen med vores dygtige instruktører, der er i de forskellige grupper, har vi et stærkt fundament med viden og erfaring at stå på. I vores tre forskellige grupper hurtigt, medium og roligt har vi forskellige instruktører til forskellige mål. I vores hurtigste gruppe har vi to gode racekørere, der pt. konkurrerer inden for professionel road racing. I vores mellemgruppe har vi to instruktører med baggrund i SMC (Sveriges Motorcyklister), og i vores stille gruppe har vi mellem 3-4 instruktører, der alle har arbejdet / arbejdet i SMC som instruktører og har mange års erfaring i undervisning teknik.

Vi har også en række partnere på plads, som alle er der for at hjælpe dig. Vi har Dunlop dæk, samt en Dunlop dæk ekspert, der til enhver tid er tilgængelig og besvare de spørgsmål du måtte have. Vi har en rullende servicebus på plads gennem Däckteam Västerås. Der har du mulighed for at forudbestille dine dæk og få dem monteret på stedet, du har også mulighed for at købe dine nye dæk direkte på stedet til gunstige priser. De vil også hjælpe dig med service og support, hvis der skulle ske noget på banen.

Vi har SONY med Sony's Action Cam. Du har mulighed for at filme din egen kørsel, tag filmen hjem, hvor du både kan analysere din kørsel, og selvfølgelig dele din oplevelse med alle dine venner via Youtube, Facebook og andre sociale medier.

Den tyske hjelmproducent, Schuberth, er også tilgængelig. Mange har hørt om Schuberth før, og med stor sandsynlighed for deres "flip-up" hjelme. Schuberth er kendt for sin enorme kvalitet og sikkerhed. Jeg havde mulighed for at begynde at bruge Schuberths racinghjelme 2011, før dette vidste jeg meget om Schuberth. I dag er der ingen anden hjelmfabrikant, jeg hellere vil arbejde med, fordi de står for komfort, kvalitet og sikkerhed. Du har nu mulighed for at teste disse hjelme på vores trackdays.

Vi har mange flere partnere og sponsorer på plads, som alle er der for at gøre din dag så god som den kan være.

For dem, der aldrig har prøvet en trackday, vil jeg gerne opfordre dig til at klikke videre til næste side om "en dag sammen med FB Trackdays". Der vil du få alle de nødvendige oplysninger og svare på mange spørgsmål, du sikkert har.

Back to top