Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Our school

Book her!
Filip Backlund Trackdays køber via dette link:
OBS - Beløb er i svenske kroner

Hvordan fungerer en dag sammen med FB Trackdays?

Når du har foretaget din tilmelding gennem FB Trackdays hjemmeside, modtager du en bekræftelse til din angivne e-mailadresse. I denne bekræftelse er der også nogle annoncer og eksklusive tilbud fra vores partnere. Tidsplan og mere information for din kommende begivenhed vil blive sendt til dig cirka to uger før begivenhedens start.

 

Har du spørgsmål eller bekymringer inden dette, er du mere end velkommen til at kontakte os på Filip Backlund Trackdays.

Det første skal være på plads

Morgenmad til dem, der har forudbestilt eller blot vil have en kop kaffe, serveres altid på banens restaurant/café med start omkring kl. 08.00

 

Tilmelding til din dag

Tilmeldingen åbner klokken 07.30 og er i alle vores dage i en af ​​banens depotbokse. Uden for denne depotboks vil der være flag og andet markedsføringsmateriale, så du nemt vil kunne finde dem. Under tilmeldingen ser vi gerne, at du har den underskrevne tilmeldingsblanket og dit kørekort/bevis. Ved tilmelding modtager du også noget informationsmateriale for den kommende dag.

 

Indtjekning / førermøde

08.15 finder et førermøde/gennemgang sted, dette førermøde er obligatorisk, hvilket betyder at alle deltagere skal være til stede. Under vores kørermøde gennemgår vi dagen, vi viser de forskellige flag vi bruger og hvad de betyder når du er ude at køre på banen

 

Vi præsenterer alle i vores team, der er på stedet for at gøre din dag så god som muligt. Vi gennemgår tidsplanen og mere.

Kørsel og tidsplan

Kørsel foregår mellem 09.00, indtil banen lukker. Falder normalt mellem 16-17, afhængig af forløbet. Vi kører et fast skema, der løber hele dagen.

 

Vi har ingen stop i løbet af dagen og det gør vi for at du som kunde kan få så meget som du kan ud af din kørsel på banen. Du bestemmer selv, hvornår du vil holde din frokostpause. Vi har dog en kortere pause omkring klokken 12 for at udskifte vores dygtige officials rundt på banen.

Det første pas

I alle grupper kører vi noget, vi kalder "master laps". Det betyder, at under den første session, vil de instruktører, vi har i de forskellige grupper, gå først ud med dig/dem bag sig for at vise, hvor udgangen på banen er, og hvor indgangen til depotet er et sted.

 

Det er vigtigt, at du også kigger på den instruktør, du har foran dig, hvor den viser hånden for at signalere til de bagvedliggende, hvornår den har tænkt sig at gå ind i depotet. Vi gør dette for dig af sikkerhedsmæssige årsager.

Filip Backlund snakker køreteknik

Om morgenen taler jeg (Filip) om køreteknik. Tider for disse omgange er inkluderet i den tidsplan, som du får tilsendt inden din tur, og som også er på stedet i vores dage. Ved hver enkelt lejlighed går jeg ind på forskellige områder indenfor netop køreteknik. Jeg deler det jeg stadig lærer i dag gennem mine kørecoacher, og på en enkel måde hvordan du selv kan anvende dette i din kørsel.

 

Instruktør gennemgang

Efter hver køresession samles du i din gruppe på det angivne sted for at gennemgå den sidste session sammen med dine/dine instruktører. Der får du nyttig information og feedback om din kørsel, og hvad du kan komme i tanke om ved næste køresession.

Kom bag på Filip Backlund

Fra omkring klokken 13.00 og frem om eftermiddagen har du/alle vores gæster mulighed for at få et minde for livet! I løbet af eftermiddagen på vores forbindinger har du mulighed for at køre bag mig og en racermotorcykel, som jeg kører. Du bliver en del af en køreoplevelse, du sent vil glemme.

 

Du vil også lære nye ting, som du også kan tage med på din egen tur, mange af dem jeg har kørt har siden kørt ud på deres egen motorcykel og kunne køre flere sekunder hurtigere. Hvad jeg kan love dig er, at du vil have et minde for livet!

Afslutningen på din dag

Når dagen begynder at være slut, pakker vi alle sammen, rejser hjem og tænker på, hvorfor dagene gik alt for hurtigt, også denne gang!

 

Jeg håber, at du gennem denne information har fået svar på de spørgsmål, du havde før, men også til dig, der bare er ny i vore dage og gerne vil vide lidt mere, hvordan det hele fungerer.

 

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller bekymringer. Kontaktoplysninger findes under fanen, kontakt.

Back to top